1.3.14

taller de BIOCONSTRUCCIÓ - 28 al 30 de Març








































Después de estos meses de invierno, volvemos con los talleres de Bioconstrucción en Sant Jeroni de la Murtra, Badalona. Esta vez, para aprender las técnicas de revestimiento de paredes con arcilla y cal, y seguir construyendo la casita de herramientas de la asociación Conreu Sereny.

Encontraréis toda la información y el programa en el siguiente enlace. Recordad que es necesario hacer la inscripción antes del día 24 de Marzo! El taller se pospondrá en caso de mal tiempo o de no alcanzar un mínimo de 12 participantes.




Després d'aquests mesos d'hivern, tornem amb els tallers de Bioconstrucció a Sant Jeroni de la Murtra. Aquesta vegada, per aprendre les tècniques de revestiment de parets amb argila i calç, per seguir construïnt la caseta d'eines de l'associació Conreu Sereny. 

Trobareu el programa i tota la informació al següent enllaç. Recordeu que cal fer la inscripció abans del 24 de Març! El taller serà postposat en cas de previsió de mal temps o en cas de no assolir un mínim de 12 participants.