25.4.14

Projecte A Naré: recta final del segon torn!



























L'Aina i l'Àngela encaren la recta final del seu torn, i tot i que l'obra porta una mica de retràs, esperem que en els propers dies es pugui fer la feina prevista i així poder finalitzar a temps! 



Hola!
Què ràpid passa el temps! Això avança però massa a poc a poc. Amb el tema de la fusta, cada dia trobem un nou problema. Aquesta setmana hem fet tot el possible per aconseguir l’altra part de la comanda (i la més important) el més aviat possible i poder continuar amb la feina.
Amb el Pap Marinho hem tingut algun que altre problema però ja està tot resolt i la comanda ja està acabada. El problema és que tallen la fusta enmig del bosc i hem de fer tot el transport amb carros de bous perquè els camions no hi poden arribar i per tant, portar tota la fusta a l’obra portarà el seu temps. Ja hem parlat amb l’home del transport per contractar tots els carros possibles però el bosc està lluny i la fusta pesa molt així que com a mínim seran dos o tres dies per que arribi tot. De totes maneres, amb lo que ha arribat avui demà ja podem tornar a començar. Amb l’Eno ja hi hem parlat per dir-li que busqui més fusters per avançar el més ràpid possible però de moment el problema principal continua sent que no tenim tota la fusta aquí.

El trenat de la palla ja està acabada. Encara no ens hem reunit amb els que fan cobertes de palla perquè portem molts dies que ens diuen que venen demà i res però ja tindrem temps per resoldre-ho.

I tret de la fusta, que ens porta molts mal de caps, tot lo altre va molt bé. Estem disfrutant molt dels primers mangos i estem pensant que és una pena marxar tant aviat i no poder fartar-nos a menjar-ne més. A veure si no agafarem l’avio?! Jeje

Molts petons,
Àngela i Aina.