4.7.14

Projecte M'lomp: Primera setmana






























L'Àlex i la Lourdes, dos nous voluntaris de base-A, van arribar a Senegal fa poc més d'una setmana, amb un somni per fer realitat: començar la construcció d'una nova aula per a l'escola d'Educació Secundària de M'lonp. Tot i ser la primera setmana, el projecte avança molt de pressa i ja han participat els primers voluntaris locals, els nois de l'equip de futbol del poble, alumnes del mateix institut. Aquesta és la seva primera carta:

Hola!
Estem instal·lats a la casa del director de l'escola de M'lomp. Són molt amables i de moment tot bé.  Com que hi havia les eleccions municipals i el director s'hi presentava ha costat una mica arrencar. El dilluns vam tenir una reunió amb el director, els secretaris de l'associació de pares, un representant de l'alcalde i diferents caps dels barris. El projecte els hi va agradar de bon principi i no van posar cap pega. A la mateixa escola també vam fer una petita presentació amb tots els professors.

A l'endemà ja ens vam posar en  contacte amb un paleta que es diu Assan i juntament amb el Malik  vam fixar el pressupost de la fonamentació. L'única pega ha sigut que ell treballa a Gambia i necessita 5 dies per anar-hi i agafar el material.

Un cop això, entre ahir i avui hem fet el replanteig i l'excavació, que ja esta praticament acabada. Per l'excavació els nois de l'equip de futbol han vingut hi hem anat molt ràpid. L'Assan va marxar ahir i contem que dilluns ja estarà a Mlomp, per poder anar a comprar el material Bignona.

Per ultim tambe hem decidit afegir un plastic a l'excavació perque ara comença a ploure casi cada dia i aixis no entri tanta aigua al forat.

Una abraçada

Loures i Alex