25.8.14

Projecte M'lomp: O Katoral!!






























Malgrat tots els entrebancs, aquesta setmana L'Àlex i la Lourdes han aconseguit completar la primera fase de la nova aula per l'escola de secundària de M'lomp Boulouf. Juntament amb les persones que han participat del projecte, han celebrat la construcció dels fonaments i solera de la futura aula, que esperem poder completar ben aviat. Només queda donar les gràcies a totes les persones i entitats que han ajudat a fer possible aquesta aventura i dir-los: Fins aviat! Au revoire! O Katoral!


Hola!

La veritat és que està sent una setmana una mica moguda. En teoria havíem d'enviar l'informe setmanal el dilluns però amb això de les pluges hem estat quasi tots els dies amb talls d'electricitat, i com a molt teníem un parell o tres d'hores amb corrent. Avui portem des de les 4 de la tarda intentant carregar les fotos però està sent impossible, si no podem demà anirem a un ciber i intentarem fer-ho des d'allà.

Al principi de setmana passada vam acabar de fer les filades de blocs i vam començar a posar la terra excavada per després compactar-la. Un cop això hem afegit la grava i hem anat fent-la solera mica en mica. Finalment les pluges han arribat, i ha sigut força complicat perquè havíem de parar de treballar varies vegades i a més havíem d'estar molt pendents de que no ens espatlles la solera. Però, tot i així, ja em ho em donat tot per acabat!

Estem molt contents i dilluns tot i la pluja hem fet un dinar amb tota la gent dins de la sala de professors. La setmana passada també van estar amb nosaltres la Nuria i la Marta que han començat a preparar la formació que es faria simultàniament amb la segona fase de construcció de l’aula.