14.1.15

Biblioteca a Palmarin: L'obra avança!



Rebem noves informacions dels dos voluntaris desplaçats a Palmarin, Senegal i ens envien unes imatges increïbles de la parcel·la amb els dos baobabs que sens dubte són un dels aspectes més important a tenir en compte en aquest projecte!


Benvolguts!



Esperem que tot us vagi tant bé com a nosaltres, aquesta última setmana no hem parat!

Vam anar a fer una excursió amb l'Àngels, l'Adrià, la Sònia i el Madi pels manglars, a veure les hienes (en vam veure una!! impressionant!!), un altre dia vam anar a la illa de Sivuó (2 horetes i pico amb barca) a portar material escolar i portàtils per l'escola. Vam dinar allà i vam intentar de menjar amb les mans, un desastre.. jajaja, desprès vam passejar pel mercat de peix que hi ha al port nòmada de Diakhanord i vam comprar unes gambetes i uns llenguados per sopar.
Hem vist ja la primera lluita de la temporada (a l'arena que tenim al costat de la futura biblioteca), tot un espectacle, realment s'ha de veure!!
La resta de dies bàsicament hem donat la tabarra al Pierre i/o al Lluís, sense fer gran cosa més que passejar amunt i avall i treballar en les modificacions que han anat sortint als plànols.

Pel que fa a la biblioteca, aquesta setmana han acabat d'excavar tota la fonamentació, han tirat a terra l'antiga petita biblioteca (tot i que encara queda força runa per treure del terreny) i ja tenim tot el formigó de neteja abocat. 



Han fet tot el ferro de les sabates i totes les esperes de pilars, i les han començat a formigonar nomès una petita capa per fixar-ho tot). Dimarts, en principi, prepararan tot el ferro de les riostres i començaran a col·locar-lo a lloc, així que suposem que de cara a dimecres a finals de la jornada o dijous, es posaran a formigonar el conjunt per començar a enllestir la fonamentació.
Suposem que de cara a dissabte, podem tenir formigonats els fonaments del cos gran i a finals de la següent, els fonaments del cos petit i del porxo. 

Us tornarem a enviar noticies el proper diumenge !


Una forta abraçada a tots!!

Josep i Mariona