3.3.15

Biblioteca a Palmarin: setmana de relleus!






























A Palmarin, Senegal, els nens i nenes ben aviat tindran una Biblioteca! Gràcies a l'esforç de'n Josep, la Mariona i tot l'equip de paletes, l'obra es troba en un estat molt avançat! Tot i això, la Valèria i la Marta, que faran el seguiment de l'obra fins a la inauguració encara els queda molta feina per endavant! Aquesta setmana han pres el relleu als voluntaris del primer torn...a veure si adivineu quina de les noies de la fotografia porta dos mesos a Senegal i quines dues acaben d'arribar de Barcelona... 

Holaholaaa!

Aquesta setmana la Valeria i la Marta hem agafat el relleu a la Mariona i en Josep i hem estat tots quatre a l’obra. Ha anat bé perquè a aquestes alçades hi ha molta feina a fer i molts temes per tancar. També hem fet les reunions de presentació amb els diferents grups de treballadors i amb l’associació Nanoor, que ens ha regalat uns vestits tradicionals de benvinguda i de comiat.

Dilluns els fusters van començar a col·locar l’estructura de la coberta de la ludoteca i del porxo. Al final hem hagut d’utilitzar unes seccions més petites de les que ens hagués agradat, però creiem que hem arribat a una bona solució i que estem fent una bona coberta. A l’hora, l’equip de paletes ha anat fent l’arrebossat de l’interior dels dos edificis i ja està gairebé a punt per rebre les prestatgeries i les instal·lacions. Mentre l’obra avança, tenim un fuster que ens va enllestint les finestres, que esperem poder col·locar la setmana que ve.

També estem en procés de resoldre el fals sostre que ha de cobrir inferiorment la xapa de la coberta, buscant i comparant materials, colors, estampats i preus per tal que sigui ben alegre i durable.

Estem molt bé però ens fa pena pensar que d’aquí pocs dies en Josep i la Mariona marxaran. Després de dos mesos de treballar a distància ens ha agradat molt poder veure tota la feina que han fet aquí, i estem contentes de poder-la continuar.

Com que ja comencem a ser unes expertes en sérère... “Bo i djaf i lakass” (à la prochaine!)