6.5.15

Projecte A Naré: Temps de relleus!



























Bon jour!

El dilluns va ser un dia molt trist, l’obra va quedar buida perquè tots coneixíem l’Abdoulaye Sagna i cap de nosaltres volia faltar al seu funeral. Va tractar l’Emma i l’Andrea com si fossin les seves filles, sempre estava disposat a ajudar-les en qualsevol cosa que necessitessin. Mai deixarà de formar part d’aquest projecte, ja que ha estat una gran i important part d’ell.

Encara que cada dia el recordem dimarts van haver de tornar a treballar amb més força que mai perquè l’obra no espera.

A principis de setmana tots els marcs de les finestres i les portes han quedat col·locats, i en Matar, el fuster, ja ha passat a recollir totes les plaques de fusta que necessita per construir els porticons, tot i que com que el temps corre a contra nostre i no perdona res , segurament haurà de deixar-los per més endavant perquè serà necessari que l’equip es prepari per treballar amb les encavallades, ja que l’Assane ja està treballant per portar-nos les peces que en la comanda anterior no complien els requeriments.

Els maçons van començar a preparar l’encofrat de les lloses de les piques ja que un dels objectius d’aquesta setmana ha estat el formigonat d’aquestes. De moment el formigó continua curant-se mentre es preparen els encofrats i els ferros dels cèrcols que quedaran formigonat, si tot va segons el previst, dilluns que ve.

Aquesta setmana aprofitant que l’equip ha crescut amb dos membres més, la Mireia i la Patricia, hem aprofitat per fer una reunió de control per acabar de decidir diferents aspectes de l’obra com per exemple sobre el timing i diferents solucions constructives que ens permetin reduir el temps mantenint la qualitat i l’ideal del projecte.

Hem aprofitat també, per organitzar-nos en grups i anar fent gestions que havien quedat en stand by des del primer torn i ens hem posat mans a l’argila a fer conjuntament amb l’equip de la poterie els bols de les piques.

A bientôt

Andrea, Emma, Mireia i Patricia