16.5.17

BIBLIOTECA AL C.E.M. MLOMP: "Viento en Popa a toda vela"




























Diumenge, 16 d’abril de 2017


Comencem la setmana amb una visita. La Carla, la germana del Pepe, ve a visitar-nos per a passar una setmana amb nosaltres. El mateix dilluns comencem a col·locar, amb el paleta, el que serà el sòcol pel moble estrella de la biblioteca. Serà una estanteria-banc i servirà (com podeu deduir) per a guardar llibres i per a asseure-s’hi. Però quedarà guai, ja veureu.

El dimarts preparem l’obra i el dimecres construïm ja l’últim nivell de la biblioteca! Els voluntaris treballen molt dur, tot i la xafogor insofrible que fa, i acabem malgrat tots els imprevistos. El Karamba, el nostre paleta, està ja preparant les armadures i l’encofrat del cèrcol, que començarà, inshallah, el dilluns vinent.

El dijous, agafem l’autobús amb la Carla, la Tania i el Kagni (el mestre de djembé) i ens n’anem a Naifarang, on assistim a un festival de música i dansa senegalesa i aprofitem per banyar-nos a les platges d’Abene. Aquesta localitat, coneguda com la Jamaica de la Casamance (us imagineu per què) és més turística però conserva un encant especial i autèntic. Tornem el diumenge per caure rendits al llit i dormir una siesta que se’ns en va de les mans. La setmana que ve comencem amb l’arrebossat d’argila! 




Fins aviat,




Anna i Pepe


Les vaques de tranquis a la platja

Pepe dubtant de si tirar-se a l'aigua o no.

Pepe i Carla a l'obra

Viento en popa a toda vela