3.7.17

CENTRE DE FORMACIÓ HARIBALA: Notícies de l'equip KKL






























Shubodayam,

Durant les dues setmanes les pluges imprevisibles i un petit problema a la gestió de l'obra han fet que la construcció es retardés una mica. Per una banda, l'excavació de les riostres va quedar aturada i amb les pluges, les sabates es van omplir d'aigua i la terra va començar a desprendre’s. Per no arriscar-nos a seguir excavant i formigonar sota la pluja, vam centrar-nos en acabar el plastering interior de la primera planta de l'edifici d'aules. 

A mitjans d'aquesta setmana i amb una lluita de bacteris als nostres estomacs hem afrontat la represa de la fonamentació del segon edifici amb el contratemps d'haver de treure l'aigua i el fang de les sabates i netejar el solar per re-establir la forma dels fonaments i poder-hi col·locar els armats i formigonar. Així donem per acabada aquesta etapa de l'edifici residència per seguir amb l'edifici de les aules.

Pel que fa a nosaltres, malgrat estar “bagaledu-bagaledu” hem tingut un descans al trobar oli d'oliva al nostre manantial de la farmàcia. I a Haribala seguim jugant amb els nens al pato-pato-pato-ganso obviant cada vegada més els seus intents de saltar-se les normes de cada nou joc.

La setmana que ve seguirem amb la coberta del primer edifici i reconstruirem el mur perimetral d'Haribala, esperem que això mitigui l'entrada dels escorpins, serps i escalopendres de colorins.

A reveure!
després de la pluja...

...sempre surt el sol!

Traient aigua i fang dels fonaments

Excavant les riostres

Col·locant els armats

Gos en repòs

Platering complet

Vamsi fent el curant del plastering

Acabat!