28.8.17

PROGRAMA AWASUKA: Namasté Barcelona team!































Aquesta setmana els estudiants, han rebut amb una calorosa benvinguda per l’equip de coordinació de Barcelona.
La coordinació amb un representant de cada entitat, Pedro Lorenzo (UPC-CCD), Berta Marín (base-A) i Mònica Sans (A.N.), varen venir acompanyats de Victoria Planas, membre del Fons Català de Cooperació.
La seva arribada es va compaginar amb una entrada climàtica de petites borrasques que donaven nits plujoses i matins assolellats, amb precipitacions sobtades constants. Són pluges fortes, d’una durada de 15 minuts, que va obligar a l’equip a actuar a primera línia del ‘paddock’ amb la descoberta i col·locada la tarpelin (la lona per les pluges), per seguir el bon ritme de la construcció del chassis del nostre formula 1.
Han sigut dies de gran intensitat, ja que durant el transcurs de la setmana, (al aconseguir totes les comandes que teníem demanades d’Hetauda), hem pogut activar els engranatges de l’estructura i construir i pujar l’esquelet de la coberta.

S_____SUPPING






























Les pujades al ward de Supping s’han centrat en l’estudi del sòl. Comptem amb l’assessorament de Laura Coll Martínez des de Barcelona, que vindrà a Bhimphedi a l’agost. Aquest estudis, ens estant servint per poder optimitzar el màxim els recursos per la fonamentació, i una vegada se sap la resistència dels emplaçaments podrem acorar al màxim la secció de la millora del terreny, i gastar el material mínim i necessari per la construcció de l’habitatge dels Beneficiaris.

Muntatge de la taula de càrregues i mostra del sòl.




















W_____WORKSHOP

A la nostre ‘Sagrada Família’ li estem començant a posar el barret! Després dels contratemps trobats per aconseguir els espàrrecs i unir les peces, Niranjan, el nostre comerciant, ens va portar la comanda.
Les vares, d’ 1,5 metres, van arribar al Workshop per poder tallar el Bolts i enllestir tot el material preparat.

Tallants les vares per la unió de les dos peces dels Rafters














DM_____DHUNGA- MATO 

Les vares cargolades portades per Anjan Puddasseine, són indispensables per l’encaix de la unió. 
Gràcies el bon temps que estem tenint aquest dies, -l’anticicló el tenim sobre- hem pogut aclimatar-nos a les bones condiciones meteorològiques, accelerant l’execució d’obra, centrada en la pujada i baixada dels rafters.

Posada dels Rafters i les unions de la biga de coronació























B_____BHIMPHEDI/BALMANDIR 

Amb l’arribada de l’equip de Barcelona, hem aprofitat per fer una trobada de benvinguda als treballadors i parlar de totes les tasques que es volen dur a terme. Els treballadors, amb plena disposició, han dialogat i explicat els seus punts de vista sobre l’ofici i els horitzons i perspectives del programa.

Reunió del Equip de Barcelona amb els treballadors





























A_____ACTUALITAT

Amb el full de ruta i la bona trajectòria per portar un bon ritme per el que resta de temporada, comunitat Newar va donar el temps de meditació pel procés dels prototips.

Celebració popular de la casta Newar
















Marc&Victoria&Angel 

Awasuka Team